גומבוץ הונגרי של סבתא תמרכופתאות גבינה מבושלות הונגריות
כופתאות הגבינה שסבתי תמר, עליה השלום, נהגה להכין לי מדי יום שישי, בביקורי השבועי בביתה, הפכו למסורת משפחתית. לאחר מותה, גיליתי שאין לי מתכון לכופתאות והתחלתי במסע חיפושים כולל מחברות הבישול שלה, ספרים רבים ואתרים שוניםבאינטרנט. אך כל החיפושים לא הובילו להצלחה. לסוף, החלטתי לנסות לשחזר את המתכון מהזיכרון של הטעמים. לשמחתי... אחרי מספר ניסיונות גם הצלחתי לשחזר את המתכון. הנה הוא לפניכם... כופתאות גבינה - גומבוץ
צילום: לירן בר-לב המרכיבים:
לבישול: סיר גדול עם מים
תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה
4. אפי שטרן 25/05/2020, 18:15:23
אצלינו מטגנים פרורי לחם+סוכר וקינמון ומגישים עם ריבת שזיפים או דובדבנים כמו סילבאש גומבוץ
2. רחלי ברקת 04/06/2017, 16:55:41
יצא נפלא.רעיון מצוין להוסיף את הסוכר והקינמון לפירורי הלחם המטוגנים
1. הדסה 30/05/2017, 13:04:39
אני מכינה את כדורי גבינה שנים רבות. אולם את המחאה ממיסה עם פירורי הלחם מטגנת מעט ואז מוסיפה את הסוכר והקינמון ומגלגלת את כדורי הגבינה פנימה הנכדים שלי מאוהבים בזה. הוסף תגובה
|
כתבות בנושא:
|