פסטה עם כדורי בשר ברוטב עגבניותמתכון פסטה על בסיס עגבניות עם כדורי בשר בסגנון איטלקי
זה מתכון של כדורי בשר ברוטב עגבניות, מושלם להגשה עם פסטה, שילדים פשוט אוהבים. הרוטב יוצא טעים ומתקתק
מצרכים: לרוטב:
אופן ההכנה של הרוטב:
מטגנים קלות את הבצל ואת השום עד שהם מתרככים, ומוסיפים את מיץ העגבניות ואת כל התבלינים ושאר המרכיבים של הרוטב. לאחר 10 דקות בישול, טועמים ומתקנים את הטעמים.
הרוטב מוכן לכדורי הבשר.
בזמן שהרוטב מתבשל, מכינים את כדורי הבשר:
מרכיבים לכדורי הבשר:
אופן ההכנה: מערבבים בקערה את כל מרכיבי כדורי הבשר. כשהתערובת מעורבבת היטב, מגלגלים המון כדורים קטנטנים, וזורקים בעדינות לרוטב החם (שכבר טעמתם ותיקנתם לו טעמים). לאחר שכל הכדורים כבר בסיר, הוסיפו 2 או 3 כפות פירורי לחם לרוטב וערבבו היטב. מבשלים כ-20 דקות על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם. מגישים עם ספגטיני או כל פסטה שאתם אוהבים. עם או בלי פרמזן מעל.
בתיאבון! |
כתבות בנושא:
|