קציצות עוף בלי ביצים

מתכון טעים מתאים לתינוקות עד גיל שנה
מאת 
|
הדפס
|
שמור

צילום: דום

רכיבים

  • חצי הודו
  • חצי פרגית
  • דלעת/ גזר/ בטטה

 

אופן ההכנה

  • לערבב בשר הודו נקבה (עשיר בברזל) עם בשר פרגיות (מוסיף לקציצות עסיסיות).
  • להוסיף מעט מים (2-3 כפות על חצי קילו בשר).
  • ללוש היטב את התערובת כך שהמים ייספגו היטב.
  • ממליצה להוסיף לתערובת הבשר דלעת/ גזר /בטטה - מבושלים ומרוסקים - לפני בישול הקציצות 
  • להכין את הקציצות 
  • לבשל את הקציצות במרק עוף/ירקות או ברוטב עגבניות.

טיפ - לא לעשות קציצות גדולות מידי כדי שלא התפרקו. 

בתאבון!
ג'סיקה

תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה