קדרת רוסט-ביף עם בצל תפוחי אדמה וגמבות קלויות

אופים בסיר גדול בתנור והירקות סופגים את כל הטעמים
מאת 
|
הדפס
|
שמור

את הקדרה אופים בתוך סיר גדול בתנור בשני שלבים הירקות סופגים את המיצים של הבשר וכל הטעמים מתערבבים להרמוניה מופלאה ועסיסית

 

מצרכים:

נתח רוסטביף 1.5 ק"ג

תפו"א 1 ק"ג

10 גמבות אדומות קטנות (קטנטנות)

5 בצלים גדולים

חצי כוס עלי כוסברה קצוצים

 

לתיבול הרוסטביף:

עשבי תיבול (טימין, בזיליקום או כל עשב אחר לפי הטעם שלכם)

קורט פלפל

כמון

גרגירי כוסברה טחונים

כף חרדל דיז'ון גרגרים

2 כפות רוטב צדפות

1/4 כוס שמן זית

 

לתיבול הבצל ותפוחי האדמה:

פפריקה מתוקה מלח בהרט פלפל שחור


אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי הטיבול של הרוסטביף

מעסים את נתח הבשר טוב כדי שכל חומרי הטיבול ייספגו פנימה

 

משמנים קלות את הסיר

חותכים את הבצל לפרוסות עבות ויוצרים משטח בתחתית הסיר

מטבלים

מפזרים את תפוחי האדמה (קלופים וחתוכים)

מטבלים

מכסים ומכניסים לתנור על חום גבוה ל 15 דקות

מוציאים מהתנור ומוסיפים את נתח הרוסטביף

מפזרים מסביב לבשר את הגמבות הקטנטנות שלמות

מפזרים את הכוסברה

מכסים ומכניסים לתנור ל 15 דקות נוספות

מנמיכים את החום ל 100 מעלות

משאירים 45 דקות

מכבים את התנור

והנה מנה עיקרית כולל כתוספות צבעונית עסיסית ומשביעה

תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה