פסטה עם רצועות חזה עוף

שידרוג נפלא למי שנגמל מ"פסטה בלי כלום"
מאת 
|
הדפס
|
שמור

הנה מתכון המתאים לילדים קטנים וגם לתינוקות.

רכיבים
½ קילו חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות
1 בצל – חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום כתושות
1/2 כפית תימין או אורגנו טרי
1 קופסת עגבניות מרוסקות קטנה
300 גרם פסטה מועדפת
מים רותחים – 2 ס"מ לכיסוי התכולה – בערך 4-5 כוסות, תלוי בסיר.
אופן ההכנה
בסיר לחמם את השמן, להוסיף את הבצל לטגן עד ריכוך ולהוסיף את השום.
למי שאוהב פלפלים – זה השלב להוסיף אותם ולבשל עד ריכוך.
להוסיף תבלינים + חזה העוף, לבשל עד שהגוון שלו נהיה לבן.
לערבב את רסק העגבניות עם כוס מים ולהוסיף לסיר ולערבב.
להוסיף את הפסטה – לערבב היטב, להביא לרתיחה, לכסות את הסיר, להנמיך להבהב לבשל 5 דקות.
לכבות ולא להרים את המכסה.
להמתין כ-20 דקות, ולאכול.
גיוונים
לבשל פסטה לפי הוראות היצרן וחמש דקות לפני סיום הפסטה להוסיף רצועת זוקיני (קישוא ירוק כהה), לסנן ולתבל במעט שמן זית ואם תרצי גבינה לבנה או צהובה.
רוטב עגבניות עם תירס / אפונה / פטריות / תרד 
ועוד.
בגיל שנה גם טונה משומרת בשמן היא תוספת טעימה לפסטה.
בתאבון!
ג'סיקה

תגובות הגולשים
1. הקפאה 23/03/2016, 17:50:53

האם אפשר להקפיא את המתכון הזה?

+ השב