פסטה, צ'ילי ושרימפס (לא כשר)

|
הדפס
|
שמור

4 מנות

מרכיבים:
300 גרם שרימפס מקולף טרי
250 גרם גבינת קוטג'
בצל אדום
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל חריף אדום או ירוק ללא גרעינים
חמאה או שמן זית לטיגון
אבקת פפריקה אדומה
מלח
פסטה פנה או טגליאטלה
אופן ההכנה:
פורסים דק את הבצל, הפלפלים ואת הפלפל החריף.
מטגנים אותם בחמאה או בשמן. מזהיבים קלות.
מבשלים את הפסטה פנה לפי הוראות היצרן. מסננים.
מערבבים את ירקות המטוגנים וגבינת הקוטג' אל תוך הפסטה. מתבלים.
מערבבים את השרימפס בתוך הפסטה ומגישים בליווי לחם או פוקצ'ה.
בתיאבון!

תגובות הגולשים