פסטה פטריות זוקיני ושרימפסמתכון פסטה עם טוויסט פיקנטי
השראה למנה הזו קיבלתי היום מהמקפיא ומהמקרר שלנו. תוך כדי הכנת תבשיל אחר, התחשק לי להכין משהו מיוחד וקליל שלא דורש השקעה וזמן רב מדי. הצצה קלה לתוך המקפיא, המקרר והמזווה הניבה לא מעט מצרכים מעניינים שמשתלבים טוב ביחד במנה מעט פיקנטית. צילום: נעמי גטניו מצרכים:
אופן ההכנה:
בתיאבון!
טיפ: בחורף אפשר להיות נדיבים יותר עם אבקת הצ'ילי. בקיץ מומלץ להגיש עם פחות פיקנטיות מסיבות ברורות. אפשר להוסיף מעט לימון בהגשה. המנה הזו לא מתאימה להקפאה. |
כתבות בנושא:
|