X
המאמר נשמר בהצלחה
המאמר כבר שמור במועדפים
סלט פסטה ים תיכוני
סלט מזין משביע וטעים של השפית ג'סיקה
מצרכים:
- 350 גר' מרפקי מקרוני או קונצ'יילי (בתרגום חופשי: פפיונים קטנים: ביסלי או צינורות קטנים)
- 200 גר' עגבניות שרי חתוכות לרבעים
- 1 קישוא גדול מגורר
- 1 בצל קטן מגורר
- 50 גר' זיתים שחורים מגולענים חתוכים לטבעות
מצרכים לרוטב חומוס:
- 2 כפות חומוס מוכן
- 2 כפות יוגורט טבעי
- 1 כף שמן זית (אני שמתי קצת יותר כי אחרת האטריות קצת נדבקות אחת לשניה)
- 1 שן שום קצוצה דק (אני שמתי קצת יותר, כי ככה בא לי)
- 1 כפית קליפת לימון מגוררת דק
- 1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה דק
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה, מסננים, שוטפים במים קרים, שוב שוטפים ומניחים להתקרר.
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הקישוא, בצל, זיתים, עגבניות.
- להכנת הרוטב: מערבבים במעבד מזון או שייקר את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפסטה.
- מערבבים היטב וזהו!
בתיאבון!
תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה