סלט פסטה ים תיכוני

סלט מזין משביע וטעים של השפית ג'סיקה
|
הדפס
|
שמור

מצרכים:

  • 350 גר' מרפקי מקרוני או קונצ'יילי (בתרגום חופשי: פפיונים קטנים: ביסלי או צינורות קטנים)
  • 200 גר' עגבניות שרי חתוכות לרבעים
  • 1 קישוא גדול מגורר
  • 1 בצל קטן מגורר
  • 50 גר' זיתים שחורים מגולענים חתוכים לטבעות

צילום: www.fotoakuten.se

מצרכים לרוטב חומוס:

  • 2 כפות חומוס מוכן
  • 2 כפות יוגורט טבעי
  • 1 כף שמן זית (אני שמתי קצת יותר כי אחרת האטריות קצת נדבקות אחת לשניה)
  • 1 שן שום קצוצה דק (אני שמתי קצת יותר, כי ככה בא לי)
  • 1 כפית קליפת לימון מגוררת דק
  • 1 כף פטרוזיליה טריה קצוצה דק
  • מלח ופלפל לפי הטעם


אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה, מסננים, שוטפים במים קרים, שוב שוטפים ומניחים להתקרר.
  2. מעבירים לקערה ומוסיפים את הקישוא, בצל, זיתים, עגבניות.
  3. להכנת הרוטב: מערבבים במעבד מזון או שייקר את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הפסטה.
  4. מערבבים היטב וזהו!

בתיאבון!

תגובות הגולשים