גראטן תפוחי אדמה שוודיהגראטן השוודי הוא תוספת עשירה ומלאת טעמים
בואו נודה בזה, הגראטן הזה הוא לא בדיוק דל בקלוריות או דיאטטי במיוחד, אבל אם נתעלם מזה לרגע, זה מתכון מנצח שפשוט לא תפסיקו להכין אחרי שכולם יטעמו אותו וכל האורחים יבקשו את המתכון. אין הרבה אנשים שמצליחים לעמוד בפניו כיוון שהוא כל כך עשיר בטעמים ובניחוחות נפלאים, שממלאים את הבית רגע לפני שהאורחים מגיעים. צילום: נעמי גטניו השוודים אוהבים להכין את הגראטן כחלק מהתוספות בכל ארוחה חגיגית. שם מגישים אותו עם סטייק עסיסי או לצד פילה סלמון או סטייק דג בגריל. אם אתם שומרים על כשרות, אפשר להכין את המנה גם עם שמנת צמחית וללא גבינה צהובה, אבל עדיף כבר להכין אותו בדיוק לפי המתכון, ופשוט להגיש אותו עם מנה שאינה בשרית. אם, כנגד כל הסיכויים, יישאר לכם גראטן לאחר הארוחה, אפשר להקפיא לפחות לשבועיים. הוא לא פחות טעים אחרי שמפשירים ומחממים. מצרכים:
תבנית פיירקס גדולה משומנת בחמאה
אופן ההכנה:
בתיאבון! |
כתבות בנושא:
|