לחמניות חיטה מלאה

|
הדפס
|
שמור

כמות: 12 לחמניות
חום תנור: 225 מעלות

מרכיבים:
50 גרם שמרים טריים
1.5 כוסות מים פושרים
50 גרם חמאה
1 כפית מלח
1 כף סוכר
2 כוסות קמח לבן
2 כוסות קמח חיטה מלאה
אופן ההכנה:
מפוררים את השמרים בקערה עמוקה.
ממיסים את החמאה, מוסיפים לתוכה את המים ומערבבים.
מוזגים את הנוזלים על השמרים ומערבבים עד שהשמרים נמסים.
מוסיפים את המלח, את הסוכר, את שני סוגי הקמח ומערבבים היטב.
לשים את הבצק עד לקבלת בצק חלק ולא דביק.
מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים 12 חתיכות.
מגלגלים את חתיכות הבצק ומניחים על מגש. מכסים עם מגבת למשך שעה.
מכניסים לאמצע התנור בחום של 225 מעלות למשך 10 - 12 דקות.
בתיאבון!

תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה