מתכון גרנולה ביתית ללא סוכראין כמו גרנולה ביתית ללא סוכר ועם כל מה שאתם אוהבים
גרנולה ביתית תמיד תהיה אופציה טובה בהרבה מכל סוג שניתן לקנות בסופרמרקט או בחנויות הטבע למיניהם. כשאתם מכינים את התערובת בעצמכם, יש לכם שליטה מדויקת במה שנכנס לתערובת ומה שנשאר בחוץ, בהתאם לטעם האישי שלכם ושל שאר בני המשפחה. צילום: נעמי גטניו בתערובות המוכנות יש לרוב כמויות גדולות של סוכר ו/או ממתיקים אחרים, הרבה שומן מוסף (יש מספיק באגוזים שמוסיפים מיד כשהגרנולה הלוהטת יוצאת מהתנור) ובגם במשקה שתאכלי איתו את הגרנולה, אם זה חלב, חלב שקדים, חלב סויה וכו'. שם גם אין לכם שליטה במרכיבים אלרגניים כאלה ואחרים שאסורים לבני הבית. 4 כוסות שיבולת שועל (רגיל או ללא גלוטן) או פצפוצי אורז תפוח או פצפוצי קינואה תפוחה 1 כוס קוקוס ½ כוס שקדים קצוצים ½ כוס גרעיני דלעת 1 כוס זרעי פשתן טחונים גס 1 כוס גרעיני חמניות 4 כפות צ'יה חצי כוס סומסום 1 כף קינמון טחון 1 כפית הל טחון
להכנת ה"סירופ": ¼ כוס שמן קנולה 2 כפות סירופ אגבה או דבש
אחרי הקלייה מוסיפים פירות יבשים לפי הטעם:
אופן ההכנה:
|
כתבות בנושא:
|