עוגיות הג'ינג'ר השבדיות של סבתא הילדור Pepparkakorהנכדה בירגיטה ממשיכה את מסורת אפיית העוגיות של סבתא הילדור
בירגיטה, חברתי הטובה בשבדיה נתנה לי את המתכון המדהים הזה להכנת Pepparkakor עוגיות ג'ינג'ר שבדיות. היא סיפרה לי שהמתכון הזה עובר מדור לדור במשפחתם. ביום שישי האחרון, כל בנות המשפחה התאספו במטבח של בירגיטה כדי לאפות יחד והפעם, לבקשתי, גם דאגו לצלם את היצירה המופלאה הזו כדי שגם אתם תוכלו ללמוד וליהנות מהעוגיות של סבתא הילדור היקרה. אגנס אוהבת לאפות עוגיות ג'ינג'ר עם אמא בירגיטה ואחיותיה
את השלב הראשון של הבצק מומלץ להכין ערב קודם ולהניח במקרר עד למחרת. כמו כן, לאחר שכל הבצק מוכן, כדאי לנסות לאפות כמות קטנה של עוגות כדי לוודא שהבצק לא נוזלי מדי ושומר על צורתו. Mormor Hildurs pepparkakor מצרכים:
4.5-5 כוסות (9-10 דציליטר) קמח לבן
אופן ההכנה:
בירגיטה מאחלת לכם הנאה רבה בהכנת העוגיות ושיהיה בתיאבון. היא תשמח לקבל משוב על העוגיות באנגלית, בשבדית או בעברית. :-) |
כתבות בנושא:
|