כריך אנשובי וביציםכריך אנשובי שוודי קלאסי עם כל התוספות
הבסיס להכנת הכריך השוודי הזה הוא בחירת הלחם. אפשר להשתמש בלחם כפרי מלא, ולפרוס אותו בצורה שתאפשר פרוסות גדולות במיוחד. הילדים בדרך כלל אוהבים אותו עם לחם לבן, בלי ה"קשה". לאחר שבחרתם את סוג הלחם שתרצו להשתמש בו, התחילו להכין את כל שאר המרכיבים של הכריך. צילום: נעמי גטניו האנשובי השוודי הוא שונה מהאנשובי שנמכר כאן בצנצנות קטנות או בקופסאות שימורים. טעמו מתוק יותר, מרקמו חלק ואפשר לקנות מפולט או עם עצמות. את הכריך אפשר כמובן להכין עם האנשובי הרגיל, אבל אם יזדמן לכם להגיע לשוודיה, אל תשכחו לטעום את כריך המקורי.
מצרכים להכנת שני כריכים (מנה אחת):
אופן הרכבת הכריך:
מומלץ לאכול בעזרת סכין ומזלג.
בתיאבון!
|
כתבות בנושא:
|