גלאס או פור - עוגת גלידה בתנורקינוח ייחודי: עוגת גלידה אפויה שבטוח תפתיע את האורחים
בבית הספר היסודי, למדנו להכין לא מעט מנות מעניינות, לחמים, עוגות וגם כמה קינוחים. אחד הקינוחים האהובים עלינו היה היה "Glace Au Four", בעברית "גלידה בתנור". עוגת גלידה מיוחדת במינה, שמכינים בדקות ספורות ומכניסים לתנור דקות לפני שרוצים להגיש את הקינוח. ברור שבסופ"ש אחרי שלמדנו להכין את הקינוח, כבר ביקשנו מההורים לקנות את המצרכים והכנו שוב בבית לשמחתם של כל בני המשפחה. צילום: פוטו-ראק אם נמאס לכם מהקינוחים השגרתיים, ורוצים להפתיע עם משהו חדש ומעניין, זה הקינוח להכין. הוא לא מסובך מדי, והוא יוצא פשוט מעולה. בביס אחד, האורחים שלך ייהנו מפירות יער, גלידה קפואה ומרנג חם שמפצפץ בפה. מתכון ל-4 סועדים מצרכים:
אופן ההכנה: טיפ חשוב: זהו קינוח שחייבים להגיש מייד כשמוציאים אותו מהתנור. חממו את התנור בזמן שאתם מגישים את המנה העיקרית. כדי לקצר תהליכים, אפשר להכין את פירות היער הקפואים עם הגלידה מעל ולהניח במקפיא.
חשוב: אל תשאירו את עוגת הגלידה לבד, לא בתנור ולא מחוץ לתנור. בתנור: פספוס קטן והמרנג עלול להישרף והגלידה תימס. מחוץ לתנור: לא תספיקו לטעום את הקינוח שהכנתם...
בתיאבון! |
כתבות בנושא:
|