מצה בריי

איך להכין מצה בריי טעימה
|
הדפס
|
שמור

מרכיבים:
4 מצות
1/2 כוס חלב
4 ביצים
מלח
פלפל שחור
שמן לטיגון

אופציונלי: מעט גבינה צהובה מגוררת

צילום: נעמי גטניו

אופן ההכנה:
מפוררים את המצות בידיים לחתיכות קטנות ובינוניות. 
שמים את המצות המפוררות בקערה ומוסיפים חלב. במידה וכל החלב נספג ניתן להוסיף עוד מעט חלב. 
לאחר שהכל נספג טורפים את הביצים בקערה יחד עם המצות והתבלינים. זה גם הזמן להוסיף את הגבינה המגוררת. 
מחממים שמן במחבת גדולה. כשהשמן חם מוזגים רבע מכמות הבלילה לתוך השמן ומשטחים עם כף. 
יש לטגן עד שמזהיב משני הצדדים. 

 

הגשה מלוחה: 
עם סלט ירקות והמון לימון 
עם רוטב פטריות 
עם רוטב עגבניות

 

הגשה מתוקה: 
עם ריבה. 
עם ממרח שוקולד. 
עם סירופ מייפל. 
עם סירופ שוקולד.


בתיאבון.

תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה