קציצות כרישה (פראסה)

ריח הקציצות המוכנות יעורר תיאבון אצל כולם
מאת 
|
הדפס
|
שמור

צילום: נעמי גטניו

רכיבים
4 כרישה חתוכות לטבעות דקות (החלק הבהיר של הכרישה)
3 ביצים
4 כפות קמח מצה או פירורי לחם
3 כפות שומשום
1-2 כפיות של קצח
מלח פלפל
אופן ההכנה
לבשל את הכרישה במים עד שהיא רכה או במכשיר אידוי עד שמתרככת,
לטחון במעבד מזון או מקל "בראון" – לצנן מעט,
להוסיף 3 ביצים, מלח, פלפל, פירורי לחם/ קמח מצה, קצח ושומשום עד שהעיסה קצת מתייצבת - לתת לה לנוח במקרר לפחות 30 דקות.
ליצור את הקציצות בעזרת שתי כפות או במכשיר של פלאפל ולטגן.
יש לטגן עד שהקציצה משחימה.
הריח של הקציצות המוכנות יעורר תיאבון אצל כולם.
גיוון
ניתן להוסיף לתערובת קופסת טונה
בשר טחון של בקר או הודו (גם שילוב של שניהם מצויין). הבשר חייב להיות מבושל מראש !!!
בתיאבון!
ג''סיקה

תגובות הגולשים