סלט תותים ומוצרלה

מתאים כמנה ראשונה בקיץ, יחד עם לחם כפרי וחמאה
|
הדפס
|
שמור

שתי מנות.

מצרכים:
125 גרם גבינת מוצרלה
5 תותים גדולים
אגוזי מלך
עלי בזיליקום טריים
פלפל שחור גרוס
מלח גרוס
כף שמן זית
כפית חומץ בלסמי
אופן ההכנה:
חותכים את התותים ואת הגבינה ומניחים יפה בצלחת ההגשה יחד עם האגוזים.
חותכים מעט עלי בזיליקום ומפזרים מעל.
מוסיפים פלפל ומלח גרוס.
מערבבים את השמן עם הבלסמי ומוזגים בזרם דקיק על הגבינה ועל התותים.
להגיש עם לחם כפרי וחמאה או חמאת שום.

תגובות הגולשים