סלט ירוק עם פירות ורוקפור

|
הדפס
|
שמור

סלט ירוק נפלא, שמאפיל על המאכלים האחרים המגיעים אתו לשולחן

מצרכים:
עלי סלט
עלי רוקט
פקאנים
תאנים טריות או מיובשות
פומלה או פומלית
אגסים
גבינת רוקפור
לוינגרט:
חצי כוס שמן זית
50 גר' אגוזי לוז
רבע כוס חומץ
2 כפיות חרדל
2 כפות דבש
אופן ההכנה:

לשטוף, לייבש במייבש חסה ולקרוע או חתוך את העלים.

לחתוך את האגסים עם הקליפה לקוביות.

לחצות את התאנים

לקלף את פלחי הפומלו ולהשאיר פלחים שלמים

לערבב בצנצנת את חומרי הרוטב.

לערבב עם יתר החומרים, לפורר מעל הסלט המוכן את גבינת הרוקפורט ולהגיש.

תגובות הגולשים