חדש: פטוצ'יני אורגני מקמח כוסמין מלאפטוצ'יני - פסטה ארוכה, שטוחה ורחבה, מתאימה מצוין לרוטבי שמנת
אחת הסיבות שפסטה היא מצרך כה אהוב על קטנים ועל גדולים היא העובדה שהיא משווקת באינספור צורות ושאפשר להכין אותה בכל כך הרבה טעמים שבטוח קולעים לטעם של לפחות חלק מבני המשפחה עם כל מתכון. צילום: נעמי גטניו הפעם החלטנו לנסות את הפסטה האורגנית החדשה של חברת תבואות - פטוצ'יני מקמח כוסמין מלא.
לדברי החברה יתרונות רבים לכוסמין המלא. בין היתר הוא מכיל יותר חלבון מחיטה, עשיר בסיבים תזונתיים, בוויטמינים מקבוצה B וכן באשלגן, סידן ובברזל. יש בו פחות גלוטן משיש בחיטה.
|
כתבות בנושא:
|