מרכיבים: 1/2 קילו בשר הודו אדום טחון (אפשר גם בשר בקר טחון - טעים אבל פחות בריא) 2 בצלים קצוצים דק 4 שיני שום קצוצות דק 2 ביצים 2 כפות פירורי לחם צרור עלי כוסברה קצוצה דק-דק 4 כפות אבקת מרק עוף מלח ופלפל אופן ההכנה: מערבבים היטב את כל המצרכים. יוצרים כדורים קטנים. מטגנים בשמן ומגישים עם תוספת לבחירה.
המתכון של גאיה קל הכנה ובטעם פשוט מדהים. מתאים במיוחד לאלו שלא ידעו כמוני "מה עושים לעזאזל עם כל חלקי העוף הללו.." ותמיד פנו לשניצלים כאופציה נוחה יותר