קיש בצל וגבינת ברימומלץ עם סלט ירקות וכוס יין לבן צונן או לימונדה
מאת: מריה ל.
מחממים את התנור ל-200 מעלות. מערבבים קמח, סומסום וחמאה במעבד מזון עד שהופך לבצק. פותחים את הבצק בתוך התבנית ועל קצות התבנית (עד למעלה) על ידי לחיצות עם האצבעות. מכניסים למקרר למשך שלושים דקות. בינתיים מקצצים את הבצל ופורסים דק את הכרישה. מטגנים בחמאה עד שמתרכך. מוסיפים פלפל חריף קצוץ ומלח. מעבירים את התערובת לתוך בצק הקיש. מפוררים על התערובת חתיכות גבינת ברי ועלי בזיליקום. טורפים ביצים ושמנת (או חלב) בקערית ומוזגים מעל הקיש. לאפות באמצע התנור כשלושים דקות. להגיש חם עם סלט וכוס יין לבן. בתיאבון! |
כתבות בנושא:
|