X
								המאמר נשמר בהצלחה 
								המאמר כבר שמור במועדפים
								
							 
							גראטן תפוחי אדמה בלי שמנת
							
							
							גראטן יכול לבוא כתוספת, במקום פירה משעמם. 
רכיבים
5-6 תפוחי אדמה
שום כתוש
כוס חלב
אופן ההכנה
לפרוס 5-6 תפו"א לפרוסות דקות (לא צריך לבשל)
לפרוס שכבה בתבנית פאי ש"נמרחה" בשום כתוש.
לפזר מלח ופלפל
עוד שכבה ומלח פלפל
וכך הלאה את כל תפוחי האדמה.
בסוף - לשפוך מעל את כוס החלב ולאפות בחום גבוה עד שהתפוחים מתרככים.
תוספת אפשרית - שמנת חמוצה 3%, מעל כל הגראטן.
גיוונים
תוספות בין השכבות - רצועות פלפלים דקיקות / פרוסות זוקיני / פרוסות בטטה / פרוסות בצל, בין שכבות תפו"א האדמה להוספת נוזלים וטעם.
בתיאבון!
ג'סיקה
	
	
		תגובות הגולשים
		 + הוסף תגובה
	 
	
	
        
        
        
        
        
        
        
            				
					
					
					
					   2. מילה  23/04/2016, 15:22:40
                    
                    
                    
				 
								
					
					
					
					   1. מעין  28/06/2014, 15:58:38
                    
                    
                    
						
						
                                                            יצא מעולה! הוספתי גם פרמזן ויצא מדהים, תודה!
 
						
						
						
						
						 
						                     
				 
						
		    הוסף תגובה