איפה ללדת- שערי צדק, ירושלים - בעריכה לא סופיתמיכה בהנקה אחרי הלידה
הנה תמצית של מה שבשערי צדק מציעים לנשים בלידה: חדרי הלידה: 15 חדרי לידה. בכל חדר שירותים ומקלחת. ב-4 מהחדרים יש ג'קוזי. בכל חדר יש כורסא, החדרים צבועים בגווני ורוד, בדיוק כמו מדיהן של המיילדות. יש מערכת שמע בכל חדר וניתן להביא מוסיקה ואביזרי אוירה מהבית.
אנשי צוות: משמרת בוקר: 8 מיילדות. משמרת ערב ולילה: 7 מיילדות.
מלווים: מאפשר ליולדת לבחור כמה מלווים היא רוצה בלידה, דולות מתקבלות בברכה.
קבלה: מיטות מופרדות בוילונות, המלווה – איתך רק אם אין עוד נשים בקבלה (לרוב נשאר בחוץ).
התנהלות ומדיניות בנושאים 'חמים':
התנהלות בלידות הדורשות תשומת לב יתרה:
לפרטים נוספים אודות בית חולים זה הקליקו כאן.
אלחוש: ניתוח קיסרי: המלווה לא יוכל להיכנס בשום מקרה. האם יכולה לפגוש את תינוקה עם ההגעה למחלקת יולדות- לביות אם תרצה. אם יימצא בתינוקיה- הצוות יביא אותו אליה להנקות בלילה.
לאחר הלידה: התינוק נשאר עם האם כשעתיים, בהן ניתן להניק ולקבל הדרכת הנקה כבר בחדר לידה. בפגיה יש אחות שהיא יועצת הנקה מוסמכת, ואפשר גם להביא יועצת הנקה חיצונית. לאחר השהות בחדר לידה, נהוגה הפרדה של 2-4 שעות בין האם לתינוק. האב לא יכול ללוות את התינוק. בהמשך- במחלקה, אפשר לבחור בבית חלקי או מלא, כאשר בחלקי מביאים את התינוק לאם להנקה בלילה לבקשתה. החדרים מרווחים ומתאימים לביות. מחלקת יולדות: חדרים חדשים ונעימים, שירותים ומקלחת לכל חדר. התינוקייה נמצאת בתוך המחלקה, נוח! אם את לבד בחדר- בן הזוג יוכל להישאר בלילה.
בהצלחה! לפרטים נוספים והרחבת המידע אודות בית יולדות זה הקליקו כאן.
המידע באדיבות זהר כרמי, מנהלת אתר "זהר כבר בדקה". |
קישור לפורומים:
כתבות בנושא:
|