פסטה עם כדורי בשר ברוטב עגבניות

מתכון פסטה על בסיס עגבניות עם כדורי בשר בסגנון איטלקי
|
הדפס
|
שמור
נעמי גטניו

 

מצרכים:


לרוטב:

  • כף שמן זית (לטיגון)
  • 2 שיני שום קצוצות
  • בצל גדול קצוץ דק
  • 750 מ"ל מיץ עגבניות או קילו עגבניות טריות קלופות ומרוסקות
  • כוס מים
  • כף שטוחה סוכר
  • חצי כפית מלח (לעגבניות הטריות נדרשת כמות כפולה של מלח)
  • טיפונת קינמון
  • מעט פלפל שחור ופלפל אדום חריף
  • בזיליקום (ריחן) טרי או יבש
  • פטרוזיליה קצוצה

 

לכדורי הבשר:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 2 ביצים
  • 5 כפות פירורי לחם
  • כף קמח תפוחי אדמה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • 4 שיני שום גדולות מעוכות
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • רבע כפית פלפל אנגלי
  • רבע כפית פלפל לבן
  • מעט מוסקט טחון
  • כף פפריקה אדומה
תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה