X
המאמר נשמר בהצלחה
המאמר כבר שמור במועדפים
עוף בתנור
מגיל 7-8 חודשים אפשר לתת עוף, לבחור נתח עסיסי (חזה העוף יחסית יבש)
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס. מערבבים בשמן את התבלינים ומורחים את העוף בתערובת שנוצרה.
מניחים על רשת בתנור, מתחת מניחים תבנית עם פרוסות של תפוחי אדמה ובטטות + פרוסות בצל
או
פסטה מבושלת מעט יותר מהרגיל (לא חובה כמובן). צולים בתנור – חזה העוף כלפי מטה – סך הכל כשעה.
אחרי 45 דקות הופכים, מרטיבים ברוטב וצולים עוד 15 דקות. אם רוצים עור פריך אפשר לקרב את העוף לגוף החימום העליון של התנור - לקבלת שיזוף
גיוונים:
למרוח כף חרדל על העוף
או
2 כפות ריבת משמש + כף רוטב צ''ילי מתוק
בתאבון!
ג'סיקה
תגובות הגולשים
+ הוסף תגובה